ANGELI hairstyling

0318-830330 0318-830*** Toon
mail@angeli.nl
Openstaande vacatures - 2

Over bedrijf

ANGELI hairstyling noemt zich een bijzondere kapsalon. De stylisten van ANGELI hairstyling zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. ANGELI hairstyling staat nooit stil.

Niets is mooier dan authentiek zijn. ANGELI hairstyling streeft daarnaar, voor jou en voor onszelf.

Dat is niet het enige dat ons bijzonder maakt. ANGELI heeft een missie. Een eenvoudige missie, maar een heel waardevolle. Onze missie is om iedere klant – man, vrouw of kind – de uitstraling te geven die bij hem of haar past. Want uitstraling geeft zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen geeft je een geluksgevoel. Zelfvertrouwen zorgt dat je de wereld aankan.

Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt ‘s morgens.

Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen ‘voor de spiegel in de salon’, maar ook de dagen en weken en zelfs maanden daarna.

De kernwaarden van ANGELI zijn al net zo eenvoudig. Eerlijkheid, plezier, inspiratie en ambitie.

  • Eerlijkheid. We zijn er voor jou. Niet voor de leverancier van onze producten.
  • Plezier. Wij houden van ons vak, en vinden het superleuk om jou blij de salon te zien verlaten.
  • Inspiratie. Dat vinden wij overal. Op de catwalk, op straat en in de salon. Ook jij inspireert ons.
  • Ambitie. Wij willen de beste zijn. Daar is niets verkeerd aan, vinden wij. Want jij verdient het allerbeste. Jij bent immers uniek. Dat koesteren wij.

ANGELI hairstyling gebruikt de exclusieve milieu- en diervriendelijke L’ANZA-producten.