Over BeautyBaan: Het Podium voor Mooi Nederland

Welkom bij BeautyBaan: Waar we ons elke dag inzetten voor onze missie: het beautylandschap verrijken door een platform te bieden vol carrièremogelijkheden en educatieve paden. Wij maken het matchen van gekwalificeerd talent en gemotiveerde studenten met werkgevers en opleiders eenvoudiger dan ooit.


Onze Missie:
Het aanbieden van een breed platform dat niet alleen dient als een springplank voor carrières binnen de beautybranche, maar ook als een plek voor continue ontwikkeling en leren. Wij streven ernaar om het vinden van talent en educatieve groei voor iedereen toegankelijk te maken.


Onze Visie:
Om de kern van de beautybranche te worden; een centrale hub waar talent en werkgevers samenkomen en waar educatieve kansen worden gefaciliteerd. Ons doel is het bieden van betaalbare zichtbaarheid en advertentiemogelijkheden als een kosteneffectief alternatief voor de traditionele, dure online vacatureplatforms. We dromen van een branche waarin groei en succes binnen ieders bereik liggen.

Gerdo de Jager

Wat Bieden We?

  • Voor Werkgevers: Voordelige abonnementen startend bij €9,99 per maand voor vacatureplaatsing. Of je nu voor een basis- of premiumabonnement kiest, we hebben een oplossing op maat voor elke behoefte, met flexibele maand-, halfjaar- en jaaropties.
  • Voor Opleiders: Bied een compleet overzicht van jouw cursussen, workshops en trainingen voor slechts €19,99 per maand.
  • Voor Baanzoekers: Wij ondersteunen je bij het vinden van jouw droomjob, inclusief gratis toegang tot waardevolle bronnen zoals ons eBook ‘Van Profiel naar Professioneel’, en actuele blogs en nieuws uit de branche.

De Drijvende Kracht: Gerdo de Jager, met zijn bewezen staat van dienst in de beauty sector via SERVAAS Hair Beauty CitySpa en ANGELI hairstyling, is de initiatiefnemer van BeautyBaan.nl. Met steun van de gehele branche, streven we naar een toegankelijk en betaalbaar platform dat een antwoord biedt op de uitdagingen in de arbeidsmarkt van de beautybranche.

Sluit Je Aan bij BeautyBaan.nl
Of je nu een ondernemer, opleider of baanzoeker bent, door je bij BeautyBaan.nl aan te sluiten, draag je bij aan het realiseren van onze missie. Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden voor jouw carrière of onderneming in deze levendige branche!

Onze Kernwaarden

Betrokkenheid

Bij alles wat we doen, staan de behoeften en ambities van onze gebruikers centraal.

Eenvoud

We streven ernaar processen intuïtief en toegankelijk te houden.

Authenticiteit

We garanderen een omgeving waar echtheid, integriteit en transparantie de basis vormen.

Uitmuntendheid

Perfectioneren van elke dienst is onze prioriteit.

Contactmogelijkheden bij BeautyBaan.nl

Directe toegang: Beschikbaar voor ingelogde baanzoekers en werkgevers.

Heb je vragen? Neem contact op via ons contactformulier of raadpleeg onze FAQ’s.

Jouw mening telt: Heb je ideeën voor verbetering? Deel ze met ons.

Interesse in een partnership? Voor samenwerkingsmogelijkheden, neem contact op.

Promotionele kansen: Voor adverteren en promoties, stuur ons een bericht via ons het contactformulier.

Pers en overige vragen: Voor algemene vragen, bereik ons via ons het contactformulier.

Jouw succes in de beautywereld is onze prioriteit. Samen staan we sterker.